Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg

10:30 uur 11:30 uur 12:30 uur 13:30 uur
Algemene voorlichting
Locatie  A1.06

Tijdens deze algemene voorlichting presentatie maak je kennis met de opleiding Maatschappelijke Zorg. Je zult kennismaken met een aantal docenten, studenten en uitleg krijgen over de inhoud van de opleiding, stages en (Maatschappelijke Zorg) vakken.

Studenten en vakdocenten
12:00 uur 13:00 uur
Workshop menselijk lichaam
Locatie  A1.12

Zonder een basiskennis over het lichaam is het vaak moeilijk om te herkennen waar ze zorgwens van een cliënt vandaan komt. In dit vak leer je het menselijk lichaam kennen en welke kwetsbaarheid dat voor onze doelgroepen met zich meebrengen.

Studenten en vakdocenten
11:00 uur 13:00 uur
Workshop Maatschappelijke Zorg
Locatie  A1.13

Wat is maatschappelijke zorg?! Een vak en opleiding die ondersteuning biedt aan mensen met een hulpvraag. Dit zijn kinderen, ouderen en iedereen er tussenin die ondersteuning nodig heeft in het dagelijks leven. Wie zijn dit en wat moet je kunnen als zorgverlener? In dit vak ontdek je de wereld van de maatschappelijke zorg!

Studenten en vakdocenten
Doorlopend
Bureau Aanmelden
Locatie  Hoofdingang

Let op: wil je je aanmelden voor een opleiding tijdens de Open Dag? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee.

Doorlopend
Studentenwelzijn
Locatie  Hoofdingang

Heb je vragen over (extra) begeleiding, passend onderwijs of wil je weten hoe wij jou ondersteunen als je dyslexie hebt? Ons team Studentenwelzijn is aanwezig op de Open Dag om je meer te vertellen.

Programma printen