Software developer

Bij de ICT Academie starten we met een kick-off waarin onze academie en alle opleidingen aan bod komen. Daarna bieden we per opleiding een meet & greet en workshops aan. Ook staan onze zorgcoördinator en AVO docenten voor jullie klaar. Hieronder zie je het programma inclusief alle tijden en lokalen.

18:15 uur 18:45 uur 19:15 uur 19:45 uur 20:15 uur
Kick-off ICT Academie
Locatie  Lokaal 3.01

Affiniteit met ICT, maar je weet nog niet in welke richting? Je weet al welke richting je wilt, maar wilt extra informatie? Deze presentatie is dan echt iets voor jou! Hier krijg je namelijk kort de belangrijkste informatie over de ICT Academie in het algemeen en onze vier verschillende opleidingen in het bijzonder. Al jouw verdiepende vragen kan je vervolgens stellen bij de Meet & Greet. Studenten en vakdocenten staan daar klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Annouk van Tol
Mirjam de Kort
Manon Jager
Vanaf 18:15 uur doorlopend
Meet & Greet
Locatie  Lokaal 3.27

Benieuwd hoe een typische dag van een student er uit ziet op de ICT Academie? Vragen over welke software of hardware nodig is voor je nieuwe opleiding? Of wil je weten wat jouw kansen zijn op de huidige arbeidsmarkt? Deze vragen en vele andere kan je kwijt bij onze Meet & Greet, in gesprek met onze studenten en vakdocenten.

Studenten en vakdocenten
Vanaf 18:15 uur doorlopend
Workshops
Locatie  Lokaal 3.28

Neem deel aan een workshop ter kennismaking met de opleiding. De workshops geven je een beeld van wat studenten bij ons in de opleiding krijgen. Hierbij zijn zowel studenten als vakdocenten aanwezig om je een handje te helpen.

Team ICT
Vanaf 18:15 uur doorlopend
Infodesk en AVO
Locatie  Gang bij lokaal D3.19

Onze zorgcoördinator en AVO vakdocent staan klaar voor al jullie vragen.

Ainhoa Vriens
Wilco van der Grift
Doorlopend
Bureau Aanmelden
Locatie  Begane grond, bij de ingang

Let op: wil je je aanmelden voor een opleiding tijdens de Open Dag? Neem dan een geldig legitimatiebewijs mee.

Doorlopend
Studentenwelzijn
Locatie  Gang bij lokaal D3.19

Heb je vragen over (extra) begeleiding, passend onderwijs of wil je weten hoe wij jou ondersteunen als je dyslexie hebt? Ons team Studentenwelzijn is aanwezig op de Open Dag om je meer te vertellen.

Daphne van der Kolk

Meer over deze opleiding

Software developer